از خواص گلابی چه می دانید؟ | سبزیجات

به گزارش ایران ناز گلابی میوه ای خوش طعمه که پر از ویتامینا و عناصر معدنیه و خوردن اون در گرمای تابستون می تونه علاوه بر تامین مواد لازم بدن، کمی از تشنگی رو هم رفع کنه.گلابی دارای ۷۶ تا ۸۳ درصد آب، ۶ تا ۱۲ درصد مواد قندی مانند دکستروز ولوز(بیشتر خالی از ساکارز)، یک تا دو درصد اسیدهای آلی آزاد مانند اسید مالیک و سیتریک، تانن، پکتین، انورتین آسپاراژین (خصوصا در میوه های جوون) است.

 

از خواص گلابی چه میدونید؟

 

گلابی پر از ویتامینای A,B1,B2,C و عناصری مانند فسفر، سدیم، کلسیم، منیزم، گوگرد، پتاسیم، کلر، روی، مس، آهن، منگنز، ید و ارسنیکه.پوست درخت گلابی اثر قابض داره و برگ اون اثر مدر و آروم کننده داره و از اون در موارد ورم مثانه، وجود باکتری در ادرار و وجود سنگ در مجاری ادراری استفاده می شه.برگ درخت گلابی در رفع عفونت مجاری ادراری موثره و با مصرف اون اسید اوریک دفع می شه.گلابی میوه ای خوش طعمه که در مصرف اون به حالت خام نباید زیاده روی شه چون معده های ضعیف اونو خوب هضم نمی کنن

 

 

این در شرایطیه که هضم گلابی پخته آسونه و اثر ملین داره.درخت گلابی گلابی دارای اثر از بین برنده اسیداوریک در بدنه ضمن این که اثر ملین و تامین کننده عناصر معدنی بدن رو هم داره.گلابی واسه مبتلایان به مریضی قند خون میوه ای مناسب بوده و در رفع کم خونی و خستگی عمومی موثره ضمن این که غذای خوبی واسه زنان بارداره. با مصرف مقادیر زیادی گلابی در چند روز، به شرطی که اغذیه دیگری خورده نشه،

 

 

فشار خون به صورت قابل توجه ای پایین میاد.گلابی دارای گیاهی به صورت درختچه و به ارتفاع چند متر و یا به صورت درخت و دارای ساقه ای به بلندی ۱۰ تا ۲۰ متره. از مشخصات گلابی اینه که ریشه ای عمیق و برگایی ساده، صاف و دندانه دار داره و میوه اون مخروطی شکل، گوشت دار و خوراکیه. قسمت مورد استفاده درخت گلابی، برگای جوون، پوست ساقه و میوه آبدار، معطر و خوش طعم اون هستش.گلابی با نام علمی «Pyrus communis L» به تیره گل سرخ تعلق داره.

.

منبع :

جمع آوری به وسیله بخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت سایت آکا

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *