از خوردن سوسیس و کالباس پرهیز کنید | تغذیه سالم

از خوردن سوسیس و کالباس دوری کنین

چند روز قبل خانمی با شوهرش در منطقه چیذر تهران با ماشین حمل مواد(مثل
ماشینهای مخصوص حمل مرغ و گوشت)تصادف میکنن.راننده ماشین بزرگ که مقصر
بوده به شوهرمیگوید یه میلیون تومن بشما می دم ولی به پلیس اطلاع
ندین.اگه مبلغ خسارت کمتر از این شد بعد با من تماس بگیرین تا پس بگیرم و
اگه هم بیشتر شد به شما پرداخت می کنم.

زن و شوهرش به موضوع مشکوک می شن چون ظاهر راننده اینقدر پولدار بنظر نمیرسید که یه میلیون تومن به اونا بده (خسارت ماشین هم خیلی کمتر از این بوده).زنگ می زنن پلیس راهنمایی رانندگی میاید و خلاصه مشکوک میشه از راننده می خوان درب پشت رو باز کنه که راننده میگه شما مجوز بازرسی ماشین منو ندارین اینا هم زنگ می زنن پلیس ١١٠ با مجور میاید.خلاصه ماشین رو باز میکنن و با جسد پوست کنده حدود ١٠٠٠ گربه بدبخت مواجه می شن.خانوم از حال میره و راهی اورژانس بیمارستان میشه.مامور ١١٠ هم با دیدن منظره لگد محکمی به راننده میزنه و تا اونجاییکه خانوم و شوهرش بعد میفهمن راننده اعتراف میکنه که گربه ها رو واسه جفت و جور همبرگر به محلی میبرن.بیخود نیس گربهای محله های جور واجور ناغافل غیبشان میزنه.

اطلاعیه

اداره استاندارد استان تهران مبادرت به نمونه ورداری ۲۶
نمونه سوسیس و کالباس و همبرگر از
مراکز عرضه و فروشگاه ههای زنجیره ای کرده و این نمونه
ها از نظر منشاء بافت گوشتی مورد آزمون قرار گرفت.

از بیست نمونه سوسیس و کالباس متأسفانه ۱۸ مورد نامنطبق
بودن و فقط سوسیس کوکتل ۵۵ درصد کاله آمل و سوسیس آلمانی ۴۰ درصد
پاکدام پارس منطبق بوده هم اینکه از شش مورد همبرگر فقط یه مورد مردود
بود و مابقی منطبق بودن و پس تولید هبرگر ً وضعیت مناسب تری
دارن.

موارد مردودی نشون میده که تولیدکنندگان از چربی
صفاقی( چربی موجود در دستگاه گوارش و
لابه لای روده ها ) غضروف شفاف مربوط به دستگاه تنفسی و
ریه ، عروق ، رگ و اعصاب و بافت پیوندی ( پوست رگ و پی و چربی ضایعات
گوشتی) یعنی بافتایی خاص که عضله نیستن و تولیدکنندگان طبق استاندارد
ملی مجاز به به کار گیری این بخش از لاشه دام درتولید فرآورده های گوشتی
نیستن استفاده شده.

پس اداره کل استاندارد از این پس مقرر کرده به طور
همیشگی این آزمایش خاص رو بروی کلیه فرآورده های گوشتی پخته و ناپخته
بکنن تا طبق وظیفه قانونی خود سلامت و امنیت غذایی مردم در بحث
فرآورده های گوشتی مراقبت شه.

اسامی ایشون که تولید با به کار گیری بافتای غیر مجاز داشتن:

۱- کالباس خشک تیکه ای ۶۰ درصد شام شام
۲- کالباس خشک ۶۰ درصد آندره
۳- کالباس خشک ۶۰ درصد مروارید سفید گلبرگ
۴- کالباس خشک دانمارکی ۶۲۰ درصد سولیکو( کاله تهران)
۵- کالباس خشک ۶۰ درصد آرکا
۶- کالباس خشک مارتادلا ۵۰ درصد آرشاک ( کیلا)
۷- کالباس خشک ۶۰ درصد صنوبر
۸- کالباس لیوز ۵۵ درصد دارا ( راجی)
۹- سوسیس آلمانی ۴۰ درصد شوکا طعام
۱۰-کوکتل گوشت سولیکو ۵۵ درصد کاله تهران
۱۱-سوسیس کوکتل ۵۵ درصد شام شام
۱۲-سوسیس آلمانی ۴۰ درصد گوشتیران
۱۳-کوکتل ۵۵ درصد مروارید سفید گلبرگ
۱۴-کوکتل ۶۰ درصد آرشاک ( کیلا)
۱۵-سوسیس آلمانی ۴۰ درصد ماسیس
۱۶-سوسیس آلمانی ۴۰ درصد آدلی
۱۷-سوسیس آلمانی ۴۰ درصد صنوبر
۱۸-همبرگر معمولی ۶۰ درصد کابی آمل

روابط عمومی اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان تهران
ویرایش و خلاصه کردن:

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *