از خوردن غذاهای کنسروی در مسافرت اجتناب کنید | تغذیه سالم

از خوردن غذاهای کنسروی در مسافرت دوری کنین

تغذیه

وقتی با وفور سبزیجات و میوه های تازه روبرو هستیم به چه دلیل باید از اجناس کنسرو شده استفاده کنیم.

دکتر برلیانت بزرگمهر، مشاور تغذیه و رژیم درمانی گفت: خیلی از افراد عادت دارن وقتی به سفر می رن واسه سهولت با خود کنسرو می برن و بیشتر غذاهای کنسرو شده می خورن و شام یا بعضی وقتا هر دو وعده رو غذاهای آماده مصرف می کنن.

بزرگمهر اضافه کرد: اگه مقایسه ای بین غذاهای کنسرو شده و غذاهای تازه شه دیده می شه که گوشت، مرغ و ماهی رو میشه بیشترین حد دو روز در یخچال نگهداری کرد ولی کنسرو اونا دو سال موندگاری داره یا سبزیجات تازه رو که معمولاً ۲ یا ۳ روز بیشتر نمیشه نگهداری کرد سبزیجات پخته شده هم ماندگاریشان کمتره و کیفیت خود رو زود از دست میدن این درحالیه که سبزیجات کنسروی معمولاً ۲ سال توانایی نگهداری دارن اما دلیل این موندگاری اینه که به مواد غذایی در کارخانجات کنسروسازی مواد نگهدارنده اضافه می کنن این مواد نگهدارنده جزء مواد شیمیاییه اما مواد شیمیایی مجاز، ولی اگه در مصرف این مواد زیاده روی شه چون شیمیاییه مشکل بوجود میاره.

این مشاور تغذیه و رژیم درماتی در ادامه با بیان اینکه نباید در مصرف غذاهای کنسروی افرط کرد گفت: اگه در مصرف غذاهای کنسرو شده زیاده روی نشه و جزء برنامه غذایی روزانه قرار نگیره میشه به صورت تنوعی از کنسروها استفاده شه متخصصین تغذیه بیشتر تأکید دارن که غذاهای تازه استفاده شه و غذاهای فیریز شده و خشک شده کمتر مصرف شه چراکه خاصیت غذاهای تازه بیشتر از غذاهای فیریز و خشک شده مانند میوه های تازه که ویتامین بیشتری نسبت به میوه های خشک دارن.

ایشون در ادامه در مورد مصرف غذاهای کنسرو شده در سفر گفت: بعضی از افراد می گن اگه در سفر مواد غذایی کنسرو شده مصرف شه مشکلی نداره و اگه به طور مثال یه هفته به سفر می رن روزی یه الی دو بار کنسرو مصرف می کنن که این واسه هیچکی به خصوص واسه کودکان و سالمندان به درد بخور نیس.

بزرگمهر در ادامه گفت: مریضایی که مشکل کلیوی، ناراحتی گوارشی و یا مشکل قلبی عروقی دارن تا حدامکان نباید غذاهای کنسرو شده مصرف کنن.

.

منبع :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *